Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mit jelent? Lehet valami...

Ez mit jelent? Lehet valami baj van velem? Orvoshoz még nemtudok menni majd csak jövöhéten.

Figyelt kérdés
Kérem szépen hogy normálisan válaszoljanak, ne gunyólódjanak. A többi a hozzászólásban lesz. Lesz benne még egy teszt is azt szeretném kérdezni hogy mit láttok rajta.

2021. szept. 7. 12:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Mert van olyan hogy nem mindig fáj a mell ha megakar jönni? Eddig nekem mindig fájt..
2021. szept. 7. 16:01
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolnál a kérdésemre? Júliusi lelet miért jövőheten mész orvoshoz?

Mi az alap kérdés amire kíváncsi vagy?

2021. szept. 7. 16:03
 33/51 A kérdező kommentje:
Mert német országba vagyunk.. És hétvégén jövünk haza
2021. szept. 7. 16:06
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Igen van olyan, hogy nem fáj a mell. Mindenféle lehet. Olyan viszont nincs, hogy nincs hcg és terhes vagy.

Hány éves vagy?

2021. szept. 7. 16:15
 35/51 A kérdező kommentje:
Tesztet is most csináltam nemrég. Mondjuk nemtudom mennyire jók ezeket a tesztek. Reggeli vizeletből volt és a képek alapján negatív szerintem.
2021. szept. 7. 16:19
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen negatív az a teszt, amiről képet tettél fel.
2021. szept. 7. 16:21
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdésed?

Nem az volt a kérdés h miért jövőheten mész orvoshoz hanem hogy mit vársz mit mondjuk, a leleted 2 hónapos, nem vagy terhes mire vagy kíváncsi? Mi a kérdésed? Mi az ami "mi lehet?"

A kérdés h terhes vagy e 10 hét után negatív teszttel csak mert egy héttel az esedékes előtt nem faj a melled? Nem

2021. szept. 7. 16:22
 38/51 A kérdező kommentje:
Megszokások embere vagyok és az ilyenen aggódok ha másképp van mint a megszokás.
2021. szept. 7. 16:23
 39/51 anonim ***** válasza:
Hát pedig a női test nem robot, lesznek folyamatosan változások. Nekem régebben volt olyan, hogy komplett menstruáció maradt ki. Nekem is fájt mindig a mellem, most pár hónapja nem. Különböző kis tüneteket produkálnak a női hormonok, ezek változhatnak, nem kell ettől megijedni. A lényeg, hogy nem vagy terhes, daganatos vagy bármi más.
2021. szept. 7. 16:27
 40/51 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz. Nagyon félek még a terhességtől.
2021. szept. 7. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!