Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt milyen fájdalo...

Terhesség alatt milyen fájdalom csillapítót lehet bevenni? Fáj a fejem! Még az elején vagyok!

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az orvos azt mondta, hogy Algopyrint vehetek be fejfájásra.

A kórházban szülés után Panadolt adtak szoptatási időszakban, szóval szerintem akkor az sem árthat a babának, de inkább kérdezd meg az orvost.

11 hetes anyuka

2008. dec. 10. 21:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. dec. 10. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is algopyrint vettem be, sajnos elég gyakran kellett. Azt mondta az orvosom, hogy ez a görcsös migrén rosszabb mint a gyogyi.

Jobbulást :)

2008. dec. 10. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézz körül a homeopátiás golyócskák terén!

A Boiron termékeit ajánlom, nekem bevált.

Van több féle is a fejfájásra. Kérj segítséget a patikustól!

Én a Belladonna 9 CH- t szedtem óránként 1 x 5 golyót a fájdalom megszűnéséig. Csodát tett.

500 Ft egy tégellyel.

További zavartalan babavárást kívánok!

Egy 33 hetes kismama

2008. dec. 10. 22:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

MA bementem a gy.tárba!Azt mondták semmit nem vehetek be az első 3.om hónapban!

2008. dec. 11. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő is az algopirint mondta de amikor bementem a gyógyszertárba akkor ott lebeszéltek erről mert csak paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót lehet szedni. Mint a Panadol. Meg is mutatta a gyógyszerészkönyvet ahol láttam hogy algopirin nem ajánlott terhesség alatt. Csak paracetamolos gyógyszer. Nem tudom miért de erről is megoszlanak a vélemények pedig nem szabadna. Remélem azért nem fáj sűrűn a fejed.

17 hetes kismami

2008. dec. 17. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!