Terhesség alatt milyen fájdalom csillapítót lehet bevenni? Fáj a fejem! Még az elején vagyok!

Szia!
Nekem az orvos azt mondta, hogy Algopyrint vehetek be fejfájásra.
A kórházban szülés után Panadolt adtak szoptatási időszakban, szóval szerintem akkor az sem árthat a babának, de inkább kérdezd meg az orvost.
11 hetes anyuka

Én is algopyrint vettem be, sajnos elég gyakran kellett. Azt mondta az orvosom, hogy ez a görcsös migrén rosszabb mint a gyogyi.
Jobbulást :)

Nézz körül a homeopátiás golyócskák terén!
A Boiron termékeit ajánlom, nekem bevált.
Van több féle is a fejfájásra. Kérj segítséget a patikustól!
Én a Belladonna 9 CH- t szedtem óránként 1 x 5 golyót a fájdalom megszűnéséig. Csodát tett.
500 Ft egy tégellyel.
További zavartalan babavárást kívánok!
Egy 33 hetes kismama
Köszi a válaszokat!
MA bementem a gy.tárba!Azt mondták semmit nem vehetek be az első 3.om hónapban!

Nekem a védőnő is az algopirint mondta de amikor bementem a gyógyszertárba akkor ott lebeszéltek erről mert csak paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót lehet szedni. Mint a Panadol. Meg is mutatta a gyógyszerészkönyvet ahol láttam hogy algopirin nem ajánlott terhesség alatt. Csak paracetamolos gyógyszer. Nem tudom miért de erről is megoszlanak a vélemények pedig nem szabadna. Remélem azért nem fáj sűrűn a fejed.
17 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!