Szerintetek melyik nev lenne a legjobb valasztas a pici lanyunknak? (Kansasban elunk, amerikai allampolgarok vagyunk, igy kaphat "nem magyar" nevet is) Tehat a nevek:
Leah Hope, Tinleigh Harper Mae, Aaliyah Marie June, Azalea Sloan, Jazlynn Chaya, Ariah Joy.
Illetve tetszik meg a Josie, Zaylee, Zariyah/Zaria, Autumn, Kaylee, Nevaeh, Camryn, Wren, de ezekhez nem tudunk jol passzolo neveket amik tetszenek. Esetleg otlet?
Szerintem egyik sem rossz, mind vallalhato. Szamomra egyik sem ilyen hu, de gyonyoru ami megfogott volna. De egy biztos, hogy a leigh végződéstől kiráz a hideg. Ez most valami uj felkapott dolog, hogy minden nev vegere odarakjak vagy a ly-t megvaltoztatjak erre. En a Tinleigh helyett Tenley-t vagy Tinley-t választanek.
A Wren egyebkent nagy kedvenc nevem. Nekem ami meg tetszik nagyon az a Haven, Anaveah( Nevaeh is szep), Everly, Ember, Brielle. Josie is cuki, de akkor en mar inkabb adnek Jocelyn-t vagy Josefine-t. Josefine Wren/Árén Josefine, Zaria Rose, Camryn Faith. -ezek hogy tetszenek? A Rose egyebkent csomo nevhez illik. Szerintem én többszörözi névhez egyezőbbek második nevet adnek. Ha pedig az első név az egyszotagu, mint pl. a Wren, akkor emelle meg hosszabb második nev passzolna.
Nem tudom honnan veszik sokan,hogy a Wren az férfi név. En ismerek egy kislányt akit igy hívnak. Ugyhigy valoszinuleg nem az.
Egyebkent meg manapság mar csomo nev uniszex, például a Charlie is,ami eredetileg ferfi nev, de ma mar nem az. Vicc, hogy mennyi ember fennakadan egy ilyenen:D
Mielott amugy hulyesgeeket beszeltek, miert nem neztek utana?
Beirtok a gugliba annyit hogy " name Wren" es kapasbol azt irja ki,hogy noi nev, sot az utana kovetkezo kb 6 talalat is mind ezt írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!