Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Migrén ellen mit tehetnék????

Migrén ellen mit tehetnék????

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 nap alatt másodszorra van rettenetes migrenem, szetrobban a fejem, mi segíthetne? Evekig szedtem rá gyógyszert de nyilván terhesen nem lehet (holnap leszek 7 hetes). Próbáltam hideg borogatast, pihenest, sötét szobát, masszirozni, citromos kávét ami sokszor segít de most semmi, és már bevettem 1 szem paracetamolt, nem merek többet, nem tudom 2 nem árt e már 😭
2021. szept. 1. 20:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%

Hát,ezt így azért nem lehet..

Én értem,hogy fáj a fejed,de 7 hetes terhes vagy,talán lesz ettől rosszabb is.Nincs olyan,hogy nincs kedvem menni.

Kapnod kell időpontokat,innen is örülj neki ha kapni fogsz genetikai ultrahangra 12.hétre időpontot és nem 13.hétre.Mindig nagy a várólista ultrahangra,mert nem csak a terhesek járnak,mindenféle betegséggel is uh-znak.

Menned kell vérvételre,EKG-ra,védőnőhöz,első terhes gondozásra,nincs olyan hogy most nem megyek mert 27km..

Sokat kell még menned,találj megoldást arra,hogy ne csússz le a vizsgálatokról és ne utolsó pillanatban ess be mindenre,mert nagyon nem fognak kedvelni,és ha baja van a babának se szólhatnak időben,hogy mennie kell.

A terhesség,a szülővé válás felelősség.Ott kezdődik,hogy nem veszed félvállról a vizsgálatokat.

2021. szept. 2. 13:29
 22/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, egyáltalán nem veszem felvallrol a vizsgálatokat. Ez egy privat fizetős ultrahang mivel svedorszagban a 12 hét előtt nem csinálnak veled semmit. Jövő héten utazok haza és semmit nem fogok kihagyni. Viszont tudod, letezik olyan migren aminek megszuntetesehez már infúzió kell, lassan én is itt tartok, borzasztoan kell hanynom, nem tudok felallni mert osszeesek, ezen kívül panikbeteg vagyok és rohamom van. Eleg
2021. szept. 2. 14:03
 23/25 A kérdező kommentje:
Nehéz úgy elmenni bárhova hogy 2 lépés után osszeesel és elajulsz.
2021. szept. 2. 14:03
 24/25 A kérdező kommentje:
3 napja nem tudok kikelni az ágyból, nem hobbibol hevereszek benne elhiheted.
2021. szept. 2. 14:05
 25/25 anonim ***** válasza:
24%
Igen, vehetsz be nospat terhesség alatt.
2021. szept. 2. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!