Migrén ellen mit lehet tenni terhesen?
Én migrénes vagyok már vagy 15 éve, azóta már kitapasztaltam, hogy nekem semmi, de semmi nem segít.Ezért nem is eszek már rá semmilyen gyógyszert. Most hogy terhes vagyok többször előjön, és nagyon szenvedek, bár nekem max 2 napig tart de akkor reggeltől estig lüktet. Még a hányásig nem jutottam el soha, de a végén már annyira fáj, hogy a hányinger is eljön és persze étvágyam sincs, inni sem tudok. Én ilyenkor ha van lehetőségem lefekszem aludni, csöndben sötétben. Bár az sem segít szinte soha de legalább átalszok 1-2 óra fájdalmat.
Nem tudom mit lehet használni ilyenkor, én terhesként pláne nem kockáztatok semmivel. Várok és tűrök.
Én tavaly életmódot váltottam. Gyakorlatilag nem eszek gyors felszívódású szénhidrátokat, csak lassúakat. Illetve jelentősen csökkentettem a műkajákat, próbálok minél tisztábban, egészségesebben étkezni. Egyik napról a másikra megszűnt a sorozatos migrénem, amivel már 10 éve küzdöttem.
Egy próbát megér... És még a babának is jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!