Mivel jár a mellső falon tapadó méhlepény?
Nekem kétszer elől tapadt meg, olyan durva Alien mozgásokat soha nem produkáltak, de ez lehet baba függő.
Szerintem maga a has mérete is abszolút egyén és alkatüggő, nekem első babánál olyan 18-20 hetesen lehetett látni a pocakot, másodiknál olyan 14-15 hetesen.
Amugy szerintem teljesen ugyanolyan mintha hátul tapad meg, vigyázni kell rá ugyanúgy, védeni ugyanúgy, nem jobban.
Az első babánál amúgy én nem is tudtam hol tapadt meg (hogy őszinte legyek nem is tudtam hogy lehet elől vagy hátul) csak később a második babánál említették h elől tapadt es akkor elokerestem a korábbi papirjaimat az első babáról
Fiammal elöl tapadt, most lányommal hátul.
Most elöbb éreztem a mozgást, de ez betudható a 2.terhességnek. semmivel nem nagyobb vagy kisebb a hasam. Annyi, hogy látványosabban mozog.
36hkm
2-szer tapadt elöl( mellső falon hivatalosan)
Első alkalommal későb éreztem a mozgásokat.
2. Alkalommal nagyon hamar (12-3. Héten màr igen)
Annyi, hogy ha rossz helyen van a császàr bonyolultabb.
Mellső fali lepényem van, 17. héten már látszott is, egy-egy nagyobb mozdulata, pedig azt mondták, hogy mellső fali lepénnyel normális, ha a 20. hétig nem érzem a mozgását.
Viszonylag nagy is a hasam, de ez mind egyén, alkat és terhességfüggő.
Holnap töltöm a 28. hetet.
Később nőtt a hasam (32. hét után)
És a babát is a 23. héten éreztem
A császár is bonyolultabb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!