Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nov. 22-én volt meg a mensim....

Nov. 22-én volt meg a mensim. Létezik, hogy a teszt még nem mutatja ki?

Figyelt kérdés
sziasztok már irtam nektek nov.22-én volt meg utoljára! dec.23-án egy napig barnázás azóta semmi tegnap este teszteltem de negativ lett ! létezik hogy még nem mutatja ki? az előző babámnál is igy voltam megcsináltam a tesztet negativ lett rá 10 napra pozitiv eredményt kaptam!szerintetek teszteljek még sziveszterkor? vagy felesleges?
2007. dec. 27. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már kimutatná, nekem nagyon hamar kimutatta.

De ha az előző terhességednél is így volt akkor van esély rá.Tesztelj nyugodtan.Nem árt:)

Sok sikert szorítok.

7 hetes kismami

2007. dec. 27. 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint most vagy 35 napos, tehát 5 hetes. Ilyenkor már kimutatja a teszt, sőt ultrahangon sokaknak már látszik a petezsák is. Persze váhatsz, delehet hogy fel kellene keresned egy dokit, aki egyrészt biztosan megállapítja, hogy terhes vagy-e, másrészt utánna néznek miért volt a mensesed csak 1 nap barnázás.
2007. dec. 27. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Veszteni nem vesztessz vele semmit:) csak annyit ajánlanék hogy ne este hanem reggel az első pisiléskor tedd meg.Akkor magasabb az értékmvagyis jobban kimutatja.
2007. dec. 27. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy kevés még a HCg, minden terhesség más. Várj még pár napot, majd teszt újra.
2007. dec. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!