Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem szabad szénsavas...

Miért nem szabad szénsavas italt inni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én imádom nehezen mondanék le róla! Kóláról még lemondok de a szénsavasról teljesen. :( nehéz ügy. De ha kell persze akkor kell! :)
2007. dec. 27. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Mert puffadsz, ami amúgyis fennáll terhesség alatt. Én néha ittam, ha megkívántam. Mindig azt ettem ittam. Camambert is ettem...:)
2007. dec. 27. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Én is szeretem a szénsavas innivalókat.Sokszor hallom hogy terhesség alatt csak mértékkel szabad inni.Most vagyok 20 hetes és szinte csak szénsavasat iszok mert az esik jól,és egyáltalán nem puffadok tőle.Úgyhogy te érzed mi esik jól neked és a babádnak!
2007. dec. 27. 10:05
 3/7 anonim válasza:
87%
Szerintem a szervezet tudja mi kell neki,ha jol esik kell is inni.En is imadom a szénsavasat és semmi bajom nincs sem a babának,egyszer sem puffasztott fel.Nem kell tulzásban vinni az elővigyázatot....grat a babához!
2007. dec. 27. 16:26
 4/7 anonim válasza:
20%

Csak azert mert ti meg terhesseg alatt is azt csinaljatok ami jolesik, nem kellene masokat is erre biztatni. Van akinek az egeszseg fontosabb mint az elvezet. Neha lehet inni, de persze nem egeszseges.

Es a Camambert? Semmikepp! Tanulj onuralmat!!!

2007. dec. 27. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Inkább úgy mondanám nem ajánlott! Egyrész a szénsavas nem tesz jót a fogaknak és most egyébként is szükséged van a kalciumra, másrészt televan színezékkel,cukorral, tartósítószerrel(de persze mi nincs). Ha megkívánod ígyál de vegyél vissza a korábbi mennyiségből.

Üdv

2007. dec. 28. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is imádom a szénsavasat, a buborékmentes ásványvízre rá sem bírtam nézni a terhesség előtt. De tényleg lehet abban valami, hogy terhesség alatt az ember szervezete jelzi, hogy mi kell a kisbabának, és mi nem, mert az első néhány hét után egyszer csak elkezdtem nem bírni a szénsavas dolgokat, és azóta csak a bubimentes jön be, no meg a 100%-os gyümölcslevek... 15 hetes kismama
2008. jan. 2. 15:16
 7/7 Manka68 ***** válasza:

Attól nem lesz semmi ártalmas, ha jól esik. :)

Kerestem az ásványvizemben a cukrot, a színezékeket és a tartósítószert, de nem és nem találtam! :))

A fogammal meg foglalkozzon a fogorvosom, azért fizetem!

2009. nov. 25. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!