Magzatvíz szivárgás?
Előre szólok h betét van lefényképezve. Szerintetek el van színeződve? Élőben én zöldes kékesnek látom. Délelőtt éreztem először h olyan mintha bepisiltem volna. Hébe hóba becsurrant vmi. Aztán most kezdett el főleg ha fel állok ilyen nagy mennyiségben folyni, a lábamon is lecsurgott. Am nyákdugóm még nem ment el és fájásaim sincsenek. Mensi szerűen fáj kissé a derekam és a méhem. De ez inkább folyamatos érzés és nem időközötti. 39 hetes vagyok. Kedden lenne a programcsászár.
Kórház! Gyors teszttel megmondják, hogy az-e. Gondolom nem ok nélkül lesz programozott császár.
Ha pedig tényleg a magzatvíz akkor max 24 órátok van, hogy a pici kibújjon valahogy.
En is megnézetném...
Nekem is szivárgással indult, azonnali indítás lett a vége
Szerintem is kórház.
Nekem a terhespatológiám azt mondták, hogy ez a betét nem ér semmit.
A kép alapján szerintem nincs is elszíneződve, de a tüneteid szerintem aggasztóbbak annál, hogy erre hagyatkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!