Lehetséges terhesség miatt?
Figyelt kérdés
7 edik hetes terhes a feleségem kB a 4 hétnel fordult egyet vele a világ állandóan rosszul van hányik reggel este egész nap rosszul van semmi kedve hozam nem kíván engen állandóan ideges nem lehet vele beszélgetni mint egy idegbeteg állat enni nem tud mert vissza jön neki minden lehetséges mind ez a terhesség miatt azt mondja ő is a terhesség miatt van nem tudja mi történik vele..2021. aug. 27. 12:33
1/5 anonim 

válasza:

Ez a terhesség miatt van. A hormonok játéka! 😅 ha most ilyen rosszul viseled, hogy nem kíván téged akkor készülj fel, mert ez csak nehezebb lesz később.
2/5 anonim 

válasza:

Terhességem alatt végig rosszul voltam,egész nap csak hánytam. Én sem kívántam a férjem. Te hogy lennél fordított esetben?
Kicsit legyél türelmesebb
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben van ne féljetek el viselelem az én kis asszonykamar bármilyen is legyen.. Köszönöm a válaszokat rendesek vagytok nagyon.. 😁
2021. aug. 27. 12:42
4/5 anonim 

válasza:

Ha hánynék meg rosszul lennék egész nap, tuti hogy a szex lenne az utolsó amire vágynék.
5/5 anonim 

válasza:

A helyében neked milyen kedved lenne, ha 3 hete éheznél és hánynál? Elég önző az, aki ilyenkor még benyújtja az igényeit.
Egyébként ha terhességi vészes hányás, azaz tényleg sokat hány egy nap és semmi nem marad meg benne, akkor kórházba kellene vinni, hogy ne száradjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!