Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet szülni termeszetes úton...

Tanácstalan_lány kérdése:

Lehet szülni termeszetes úton úgy,hogy a.baba nyakán van a köldökzsinór? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
33. Hetes vagyok, nagy az esélye a koraszülésnek. Az orvos.vizsgalat során mintegy mellékesen említette,hogy a baba nyakán van lazán a köldökzsinór. A baba jól mozog, NST rendben volt, a baba jól érzi magát. Hétfőn kell visszamenjunk. (Más okok miatt.)

#köldökzsinór #Termeszetesszules
2021. aug. 26. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

10!

Sima hüvelyi úton szülhet, csak nem biztos, hogy kijön a gyerek.

2021. aug. 27. 15:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Rokonom mesélte, hogy a gyereket kellett forgatni a zsinór miatt, ezért nem szabadott nyomnia. Nem lett semmi bajuk.
2021. aug. 29. 05:30
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

11 miért van lepontozva??

Ha túl sok zsinór tekeredik fel, és a zsinór amúgy is rövid, visszarántja a babát.

Mint láttuk egy másik válaszban is.

2021. aug. 29. 09:09
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

Nekem elvileg a zsinór okozta a halálát az első babának.

35.hétben történt, sajnos nem éreztem mozogni, majd bementünk ügyeletre, de már nem volt szívhang. Meg kellett szülnöm. Nagyon ritkán fordul elő, de velünk mégis megtörtént.

Most 2 év után,kb ugyanakkor fogant a második baba, ugyanúgy márciusban fog születni. Minden tünetem ugynaz. Olyan mintha minden történne újra, de remélem most nem lesz baj. Nem bírnám ki

De te ne aggódj, nem lesz baj! :)

2021. szept. 3. 14:58
 15/15 A kérdező kommentje:

14#

Borzasztóan sajnálom a veszteséged! Remélem minden rendben lesz veletek és hamarosan épségben találkozhattok a babatokkal! Nagyon szorítok!!!

Kozben szóltam az orvosnak nézze meg alaposan,pontosan hogy van a zsinór. Megnézte. Épp lazán van a nyakánál, de.nincs ratekeredve, úgy magyarázta,mintha épp rá lenne dobva egy sál és emiatt ne aggodjak. Majd szüléskor jobban odafigyelünk a szivhangra.

2021. szept. 5. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!