Lehet szülni termeszetes úton úgy,hogy a.baba nyakán van a köldökzsinór? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
10!
Sima hüvelyi úton szülhet, csak nem biztos, hogy kijön a gyerek.
11 miért van lepontozva??
Ha túl sok zsinór tekeredik fel, és a zsinór amúgy is rövid, visszarántja a babát.
Mint láttuk egy másik válaszban is.
Nekem elvileg a zsinór okozta a halálát az első babának.
35.hétben történt, sajnos nem éreztem mozogni, majd bementünk ügyeletre, de már nem volt szívhang. Meg kellett szülnöm. Nagyon ritkán fordul elő, de velünk mégis megtörtént.
Most 2 év után,kb ugyanakkor fogant a második baba, ugyanúgy márciusban fog születni. Minden tünetem ugynaz. Olyan mintha minden történne újra, de remélem most nem lesz baj. Nem bírnám ki
De te ne aggódj, nem lesz baj! :)
14#
Borzasztóan sajnálom a veszteséged! Remélem minden rendben lesz veletek és hamarosan épségben találkozhattok a babatokkal! Nagyon szorítok!!!
Kozben szóltam az orvosnak nézze meg alaposan,pontosan hogy van a zsinór. Megnézte. Épp lazán van a nyakánál, de.nincs ratekeredve, úgy magyarázta,mintha épp rá lenne dobva egy sál és emiatt ne aggodjak. Majd szüléskor jobban odafigyelünk a szivhangra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!