2. napja reggel ébredés után epét hányok.11. -héten vagyunk. Van vagy volt vkinek ilyen "tünete"?
Figyelt kérdés
Eddig savas voltam..2008. dec. 10. 15:24
1/3 anonim válasza:
A második terhességemnél így volt.A 15. hét körül elmult,de nekem hamarabb kezdődőtt.Nekem a diétát ajánlották,semmi nehéz étel,tojás stb.Nem vált be a végén már alig mertem enni bármit is.Átérzem a helyzetett,ne idegeskedj ez is elmulik egyszer.
2/3 A kérdező kommentje:
De mikor??
6hetes korom óta az ágyat sem tudom elhagyni..
Már ott tartok,h nem merek enni..ami pedig nagyon nem jó..
Azért köszi:)
2008. dec. 10. 16:07
3/3 anonim válasza:
Szia. Én ma vagyok 10+1.... Nagyon sajnállak. Eddig is hányós voltál? Nekem sokszor nagyon durva hányingerem volt, és csak az ima tartotta bennem a kaját..... sokszor majdnem elhánytam magam, de idáig lekopogom még nem hánytam. Figyelj arra, hogy olyat próbálj enni, amit esetleg kívánsz és ha közben rád jön a hányinger, ne erőltesd. Egyél lassan, piciket harapva és rágd meg jól. Muszáj hogy mindig legyen vmi a gyomrodban, nekem mai napig rám jön a rosszullét ha nagyon éhes vagyok. Nem szabad addig várni. Remélem helyrejössz hamar. Kerüld a gyümileveket, mert nekem pl. sok savat okoztak, én is savproblémás vagyok. Inkább próbálj ropit, sós kekszet, főtt krumplit enni, meg vmi finom húslevest, hogy pótold a folyadékot. És kerüld a sült, nagyon olajos, zsíros ételeket. Azok aztán beteszik a kiskaput ilyenkor. Ja és én legtöbbször vizet ittam, mert gyümilé néha bántotta a gyomromat, hiába kívántam. Jobbulást! Remélem én nem járok úgy mint te, most kicsit megijedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!