Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mamik, mikor kezdett noni a...

Mamik, mikor kezdett noni a pocakotok?

Figyelt kérdés
Amikor meg lehet mas nem de ti mar eszrevettetek :)

2021. aug. 23. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Hu hat nekem nagyon keson mindharom gyerkőccel. Mindnel lattam mar mondjuk 12hetesen, de az meg nem igazi pocak volt, csak puffadás es ezért neha volt egy kis pocak, de neha nem. Amikor viszont mar nem csak puffadas volt, akkor mindegyik gyerekkel 18. het utan voltam mar.
2021. aug. 23. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. hét elején jelent meg egyik reggelre hirtelen egy ici-pici pocak. Most egy héttel később is még ugyanakkora és simán el tudom rejteni ruhában és nadrágban is (a munkahelyemen még csak a nagyfőnök tudja, ezért “rejtegetem”, még előbb a vezetőség többi tagjának szeretném elmondani a “sima” munkatársak előtt🤭). Én hihetetlenül élvezem, hogy végre tényleg tudom és érzem, hogy ott a baba, akkor is, ha még mindig csak ici-picikét látszik. A héten megyek 16. heti vizsgálatra (múlt héten szabin volt a dokim), alig várom! 🥰
2021. aug. 23. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
24-25. hét környékén, de később sem lett hatalmas hasam.
2021. aug. 23. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Fiammal 24hét környékén, most a kiscsajjal 26 inkább.

34hetes vagyok.

(Nem mindegy a testalkat sem. Én pl 165cm vagyok, 70kg-val lettem terhes)

2021. aug. 23. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 176 cm vagyok és 57,4 kg-val lettem várandós, most vagyok 58,4 (#2 újra)
2021. aug. 23. 16:56
 6/9 A kérdező kommentje:

En is kb olyan alkat vagyok mint a 4 es ☺️

De meg csak 7 hetes

2021. aug. 23. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
168 cm vagyok és 59 kg-mal indultam. Arányos, mindenhova hízós alkatom van. A 16-17. héten kezdtem úgy kinézni mint aki jól telezabálta magát. Rá kb egy hónapra már talán egyértelmű volt laikusok számára is a terhességem. Most 25 hetesen már nem kérdés. Szép kerek pocak lett a puffadásból :)
2021. aug. 23. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:
16. hétig puffadás. függ csipőd széleségétől és a méhlepéyn hol tapadt meg,hasad izmai menyire tartják, meg a terheségi testalkatodtol és maagságodtol.
2021. aug. 24. 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:
168cm-el és 70kg-mal lettem terhes,nekem már a 12.héten szép feltűnő pocim volt,a 27.héten már más szülni ment akkorával. :D A végére meg már alig tudtam cipelni. :) 4250g-mal született. :)
2021. aug. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!