Tényleg elhatározás kérdése, hogy van-e hányingered és szédelegsz-e?
Az anyám szerint, nem kell nyavalyogni és hisztizni( =elmondani, hogy hogy érzem magam), hanem össze kell szorítani a fogam és úgy csinálni, mintha semmi bajom nem lenne.
Közben folyamatosan hányhatnékom van, szédelgek, fázom vagy lever a víz, ha a konyha közelébe jövök, a szagoktól ökelendezem. Iszonyat fáradt is vagyok,alig álok a lábamon, de nem tudok aludni.
Tényleg gyenge vagyok,aki még egy terhességet sem tud normálisan viselni? Tényleg, ha úgy csinálok erőnek erejével, mintha nem lenne hányinegrem,akkor elmúlik, nem fognak zavarni a szagok és nem lesz hányimgerem folyamatosan?
Nem elhatarozas kerdese. En szerencses voltam, mert ket terhesseget usztam meg hanyinger es hanyas nelkul, kb semmi tunetem nem volt az elso harmadban az almossagon kivul.
De a sogornom meg korhazba is kerult, infuziot kapott sokaig, mert mar a kiszaradas kornyeken volt a sok hanyas miatt.
Ugyanakkor meg van olyan kozeli ismerosom is, aki ezerszeresen rajatszott az allapotara, mert jol esett neki, hogy korbenyalja a ferje a feneket (nem terhesen is elvarja, akkor meg foleg). Nala elsosorban elhatarozas lett volna, hogy 6 hetes terhesen ne ebressze fel a ferjet ejjel 3 kor (ugy, hogy ejfelkor ert haza a pasi a munkabol es akkor fekudt le aludni) es ne kuldje el 5 helyre abban a pillanatban nyari almat venni az emelyges ellen. Raadasul ugy, hogy ketszer visszakuldte, hogy az az alma nem jo. Szoval ilyen is van, de nem hiszem, hogy anyukad erre gondolt.
Ha rosszul vagy, akkor azt nem tudod befolyasolni, ne foglalkozz anyukaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!