Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhespatológiára kell menjek...

Terhespatológiára kell menjek 36. Héten. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 32. Hétben vagyok voltam ultrahangon kórházban, ahol minden rendben volt a babával. Dokinak említettem, hogy az egyik este fájásaim voltak pár órát majd elmúlt. Ennek ellenére nem vizsgált meg viszont kaptam időpontot terhespatológiára. Én csak mist olvastam utána hogy oda leginkább csak befektetnek veszélyeztetett terheseket. Úgyhogy most kicsit megijedtem. Valakinek hasonló tapasztalata van? Járt már így valaki? Mire számítsak? Miért kell oda menjek? Ne haragudjatok ha butaság a kérdés..

2021. aug. 23. 01:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nst-re kaptál időpontot.

Azt általában a terhespatológián végzik.

2021. aug. 23. 06:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk azt a terhesgondozóban csinálják :/
2021. aug. 23. 07:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy más miatt kellene oda menned.

36.héttől van nst. Amit a patológián csinálnak, majd a papírral kell vissza menni a terhesgondozóba.

Ha baj lenne nem 4 hét múlva hívna be a doki.

2021. aug. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!