Ellenanyag pozitív, mit jelent?
Második gyermekemmel vagyok várandós, jelenleg 26 hetes vagyok.
Eddig minden rendben volt, az első trimeszteri vizsgálatok rendben zajlottak, akkor még az ellenanyag is negatív volt.
Most a 2. Trimeszteri ellenanyag szűrésem pozitív lett, direkt coombs pozitív, a lelet szerint egyéb vörösvérsejt antigén: C+ E- c+ e+ K-
Vércsoportom A Rh pozitív
Mivel eddig, az első és második terhesség alatt is negatív volt az ellenanyag szűrés, fogalmam sincs ez mit jelent és mennyire aggódjak.
Dokihoz holnap megyek is de én egy nap alatt is szét tudom magam stresszelni, valaki ért ehhez, el tudná magyarázni mit jelent, van e ok aggodalomra?
Holnap megyek, viszem is magammal, csak én már teljes katarzisban voltam, hogy valami gond lehet, jaj mi lesz a babával stb.. Tudod milyen ez..
Még azért tartottam furcsának, mert az első trim negatív volt, és most mégis pozitív.
Megnyugtatott a válaszod, köszönöm.
Nem kellett akkor befeküdni kórházba, semmi ilyesmi? A legtöbb Facebook posztban van szó ilyen befekvésről ellenanyag termelés miatt, emiatt is parázok, mert nem a legjobb kórházban vagyok kénytelen szülni.. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!