Hogyan mondjam el neki hogy ikrekkel vagyok várandós?
Bunkózik veled mert terhes lettél? Talán a gólya hozta?! Gondolom megcsinálni nagyon is kedvére való volt.
Gyönyörű szép dolog, hogy 2 kicsit is hordasz a szíved alatt! Drukkolok,hogy mindkettő szépen egészségesen fejlődjön :)
Viszont ikrekkel veszélyeztetettnek minősülsz ha jól tudom, főleg a 24.héttől. Szóval valamilyen segítség biztos kellene, akár a családtól.
A kedves fszikámnak meg megmondanám hogy duplán fizethet gyerektartást :)) ha már annyira bunkóka, akkor legalább perkáljon.
Kettővel is megáldott a sors,én nem vetetném el,de ez lehet,hogy csak az én esetemben lenne lehetőség.Jól fizető munkahelyem,támogató családom,és saját lakásom van,így nem feltétlenül lenne annyi problémám mint annak a kismamának akinek ezek nincsenek meg.De nem lehetetlen megteremteni (jó,a támogató családi hátteret lehetetlen,de a többi megoldható).
Az életben nem a pasi lesz az sose ami olyan nagy örömöt okoz az életben.Előbb vagy utóbb jönnek és mennek,ritka amelyik nem.És amelyik megy jó esetben fájdalmat okoz mielőtt menne.Úgyhogy kitartást.
Ami meg őt illeti..
Húzhatott volna egy gumit,ha nem akar gyereket.Ideges és bunkózik..mert felcsinált? A te hibád talán,hogy Ő SEM védekezett?
Semmi baj,igazából lehet ám gyerektartást is fizetni.Ilyenből úgysem lenne jó apuka,hiába maradna melletted akkor sem éreznéd,hogy ott van,vagy pont hogy rosszabb lenne vele minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!