Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el neki hogy...

Hogyan mondjam el neki hogy ikrekkel vagyok várandós?

Figyelt kérdés
A párom nem szeretne még gyereket, az abortuszt helyezi előnybe, eddig kicsit hajlottam rá mert nem akarom emiatt elveszíteni a barátom mivel amióta megtudta,hogy pozitiv a teszt ideges és bunkó velem. A héten megtudtam,hogy kettő embrió fejlődik bennem ami engem megerősített hogy biztos hogy vállalom őket, a párom viszont tudom hogy nagyon ideges lesz ettől.
2021. aug. 21. 17:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
99%
Pista, ikreket várok.
2021. aug. 21. 17:07
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Gratulálok a párválasztásodhoz és a sikeres védekezésedhez!
2021. aug. 21. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Pista húzhatott volna a fszára gumit, ha ennyire nem akar gyereket. Te pedig ha megtartod őket, számíts rá, hogy egyedül neveled majd őket.
2021. aug. 21. 17:09
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Hát kérdező, ezt akárhogy prezentálod, a kedves Pistike bizony nem fog nem ideges lenni emiatt. Sőt, ha megtartod a babákat, akkor egészen biztosan el fog hagyni, tökmindegy, hányan lesznek. Szóval csak így vállald be, hogy erre az eshetőségre is maximálisan fel vagy készülve.

Amúgy egyszerűen állj elé és mondd el a tényeket. Ikrek, és te nem fogod elvetetni őket. A többit meg majd megbeszélitek. Erősen kétlem, hogy ha egy pozitív teszt miatt bunkó veled, amikor egyébként ez kettőtök felelőssége, nem a te ármánykodásod eredménye, akkor amúgy is jobban jársz, ha nélküle vállalsz gyereket.

2021. aug. 21. 17:16
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Van egy ismerősöm, aki így járt ikrekkel, mentek is szegény gyerekek 8 hónaposan bölcsibe, mert anyának vissza kellett menni dolgozni ezerrel.
2021. aug. 21. 17:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Először csak azt mondd meg, hogy eldöntötted, hogy megtartod. Aztán előállhatsz azzal, hogy úgy készüljön, dupla gyerektartás lesz 😉
2021. aug. 21. 17:27
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
5-ös, azta, mekkora tragédia, bölcsibe kerültek... úgy látszik a bölcsi maga a pokol, ha már érdemesebb meg sem születni, mint oda járni.
2021. aug. 21. 18:02
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
7-es, nem írtam, hogy nem érdemes megszületni, ne hazudjál. Csak szemléltetni kívántam a kérdezőnek, hogy mi vár rá ikrekkel egyedül.
2021. aug. 21. 18:06
 9/15 anonim ***** válasza:
34%
micsoda kegyetlen sors vár rá... tudod aki életképes, megoldja, és nem sír a bölcsin, meg a munkán.
2021. aug. 21. 18:13
 10/15 anonim ***** válasza:
8%
Jaj de kis kamugép vagy, azért amit kérdezel az igaz?
2021. aug. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!