Ki nem várja szeptemberben? Ha gondoljátok itt beszélgessünk
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 16:34
21/123 anonim válasza:
7es vagyok, ovu tesztet nem ajánlom jósló tesztnek, van akinek teljesen negatív tud lenni, van akinek folyamatosan pozitív, függ az erzékenységtől is, de lh hormon mindig van a szervezetedben. Tudod esetleg milyen érzékenységű az amit te csináltál?
22/123 anonim válasza:
20 vagyok nekem 15ös volt, és a 8dpo full fehér volt onnan napról napra erősödött.
Sajnos baba nem lett, nem lett szívhang, de tudom hogy reagál nálam.
23/123 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 30 mlU/ml
(espect)
2021. aug. 28. 06:17
24/123 anonim válasza:
Sziasztok. 3as vagyok. Szeptember 9re nem várom, de valószínűleg lemaradtunk az ovurol, vagy nem is volt... :(
26/123 anonim válasza:
3as vagyok.
Nem volt pozitív ovu tesztem. :(
27/123 anonim válasza:
7es vagyok
3-as érzékenyebb teszttel is próbáltad? Nem mindenkinek mutatja pl a 25-ös, olvastam, hogy valakinek csak a 15-ös mutatta. 😁
Nekem lehetséges, hogy ovu után 5 nappal azért görcsölök néha amire gondolok? Illetve néha szúrkál és a hasamból egészen a vaginámig😅
Elvileg 23-án volt ovum.
28/123 anonim válasza:
7#es
Lehet akár az is 🥰
Nekem 6 dpon volt egy erőteljes szúrás, derék fájdalom
De azota semmi.
Folyásom is szokott ijenkor lenni de furcsa mod nincs
9dpon járok
Kiváncsian várom 🥰
29/123 anonim válasza:
9 dpo akár már teszt is kimutatja, nekem egészen hihetetlen de 6dpo volt irtó halvány, 8 dpo már meggyőző két vonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!