Szerintetek ez a bhcg eredmény adhat okot nekem a reménykedésre? Utoljára szeptember 5. én jött meg, tartott 10 napig a mensi (sajnos rendszertelen) az óta még nem jött meg.
A doki azért nem lát még semmit, mert még nagyon korai a terhesség. Nem is értem a dokidat.
Később kene behívnia kontrollra. Ugy 6-7-8 hetesen
Én 2-3 naponta nézetnék hcg-t magánlaborban. 3500 Ft és aznap van eredmény, látod, hogy duplázódik vagy sem.
Azt tudod ugye, hogy a terhességet nem az együttléttől számolják? Az együttlét, amiből megfogan a baba az már úgymond számításilag 2 hét. A 3 hét 6 napos azt jelentené, hogy még két hete sem voltatok együtt amiből megfogant. Lehet, hogy ez volt de ez nem volt egyértelmű az írásodból.
Úgy ahogy előttem írják! Ha kb szerinted ma (vagyis tegnap) vagy 3 hetes és 6 napos, akkor kb most kellene a tesztnek nagyon halvány pozitívnak lenni... De mivel te már 9 nappal ezelőtt is halványat teszteltél így orvosilag biztos hogy 5 hetes es 6 napos vagy, amikor már petezsákot minimum kellene látni.
A terhességi heteket nem az együttlétből számolják, hanem az utolsó menstruációbol, vagy ha rendszertelen akkor az együttlét + 2 hét (illetve mikor mar a baba látszik akkor a baba méretéből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!