Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztetek amikor elkezdett...

Mit éreztetek amikor elkezdett kinyílni a méhszáj?

Figyelt kérdés
Én pl összehúzódás után érzek a hűvelynél bent ilyen szúrás szerűséget. Ez lehet a nyílás jele?

2021. aug. 19. 20:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elkezdődött akkor semmit. Az első 4 cm-ből csak annyi tűnt fel, hogy elment a nyákdugó. 5 centinél fájdalommentes keményedések és csak kb 6 cm után voltak erősebb fájásaim, amik már nem voltak viccesek
2021. aug. 19. 20:35
 2/17 A kérdező kommentje:

*hüvely, bocsi rosszul írtam.

Ilyen feszítő érzés a hüvelyben. Lehet a baba ékelődik be?

2021. aug. 19. 20:36
 3/17 anonim ***** válasza:

A hüvelyben semmit nem éreztem

1-es voltam

2021. aug. 19. 20:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma egész nap ezt a fájdalom mentes keményedést érzem. Nem fáj csak kellemetlen, és utána érzem a hüvelyben a feszülést. Iszom a magnéziumot, pihenek, nem volt még ilyen...
2021. aug. 19. 20:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? Ha már közel a szülés időpontja, akkor zuhanyozz, pihenj. Ez az állapot akár hosszú ideig, 1 napig is eltarthat. Pihenj, ha tudsz, egyél, gyűjts erőt a továbbiakhoz
2021. aug. 19. 20:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit. Szintén elment a nyakdugo és mivel éppen aznap mennem kellett vizsgálatra is, akkor bementem és ramneztek.. 4cm volt. Nekem egy nyamvadt fajasom sem volt addig de mondták, hogy akkor most szülünk. Repesztettek egy burkot és utána jöttek is a fajasok szépen.
2021. aug. 19. 20:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Engem még hazaengedtek 4 centivel reggel, éjfélkor mentünk vissza 5 perces fájásokkal, megrepedt burokkal
2021. aug. 19. 20:53
 8/17 anonim ***** válasza:
49%
Uh az nem semmi. Nekem terheléses ctgre kellett menni, mert 41hetet is betöltöttem már és a gyerek csak nem akart kijönni..
2021. aug. 19. 20:55
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Ne egyél magnéziumot, ha közel a szülés! Gátolhatja, lassíthatja a folyamatot. Azért kell, hogy ne görcsölj, de most pont az kell.
2021. aug. 19. 21:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alhasi fájdalom volt, mintha felfaztam volna a 24. héten, be mentünk az ügyeletre és mondta a doki, hogy elkezdett kinyílni a mehszaj, bent is tartott a kórházban egy hétig.

Nem volt fertőzés vagy ilyesmi ami ezt kiváltotta volna, de azért kaptam antibiotikumot, magnézium infuziot, tudo érlelőt.

Utána folyamatos fekvés.

Hány hetes vagy?

2021. aug. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!