Milyen a jósló fájás?
Figyelt kérdés
Második babámat várom, elsőnél egyáltalán nem volt, ott 80as fájásokkal kezdődött az nst gépen.
Most 36hetes vagyok, egész nap többször is pár másodpercre mintha bekeményedne a hasam, kicsit húzó érzés. Kicsit mintha a hüvelyem is feszülne.Ez lehet a jósló?
2021. aug. 19. 14:19
1/6 anonim válasza:
Jósló fájás nem fáj annyira,mint az igazi szüléses fájások. joslok fekvésre-pihenésre,zuhanyzásra,sétálásra elmulnak és rövid idejig tart.szülési fájás hosszu idő,sürüsödnek meg nem mulik el
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem fáj egyáltalán. Akkor ez mi?
2021. aug. 19. 15:42
3/6 anonim válasza:
csúcsos magas az NST papiron, a gőrbe akkor jósló fájás. jóslók szerintem
4/6 A kérdező kommentje:
De még nem voltam nst-n...
2021. aug. 19. 15:47
5/6 anonim válasza:
Könnyü szülést kitartást.drukkolok
6/6 anonim válasza:
Mi újság kérdező? Elmúlt aztán?
Nekem a jósló az olyan mensi szerű görcs volt, én is sokszor megijedtem. Volt olyan is, hogy 3 oran át tartott, de nem volt rendszeres. Volt a telefonomon egy alkalmazás ahol mérni tudtam hány percenként vannak “fájások” és hány percig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!