Jósló fájás lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindenhol csak azt olvasni ,hogy a jósló fájás menstruáció szerű görcsökkel,pocakkeményedéssel jár. Nos én néhány napja a derekamba érzek rendszertelen nyilallásokat, viszont nem sugárzik sehova , csak ott érzem. Nem tudom eldönteni ,hogy ez jósló lehet ,vagy esetleg valami más. Első baba,így fogalmam sincs ,hogy mit kéne éreznem :D
Valami esetleg tapasztalt hasonlót?
Köszi előre is.
35 hkm
2021. ápr. 22. 14:58
1/5 anonim válasza:
Biztosabb az orvosi vizsgálat...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ :)
Említettem az orvosomnak, de mivel nem mondott rá SEMMIT, így úgy gondolom nem lehet baj. Megyek majd védőnőhöz, nyilván neki is mondom majd, de most elsősorban személyes tapasztalatokra volnék kiváncsi ;)
2021. ápr. 22. 18:11
3/5 anonim válasza:
Nekem is fáj a derekam. Szerintem ez a terheléstől van. Viszont nekem volt már jósló is és az egy feszítő érzés a has alján. Nekem nem fájdalmas és nem menstruációszerű.
4/5 A kérdező kommentje:
Szia :)
Nekem szerencsére nem fáj a derekam,csak ezeket a nyilallásokat érzem néha.
Kitartást neked ☺️
2021. ápr. 23. 05:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!