Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hónap kettesben,...

Utolsó hónap kettesben, milyen programokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva megszületik a kisfiunk, szeretném kihasználni az időt kettesben, de mégis izgi programokkal. Van valami jó tippetek? Ami picit feltölt az elkövetkezendő időkre.
2021. aug. 14. 22:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Alvást.
2021. aug. 14. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Élvezzétek egymás társaságát zavartalanul. Összebújva, kettesben; soha többet nem lesz ennyi időtök egymásra. Izgi programokat minek? Komolyan 40 fokban +35 fokban xkg felesleggel, dagadva, jóslókkal extrém programokra vágytok?
2021. aug. 14. 22:44
 3/13 A kérdező kommentje:

Hát olyan programra, ami nem otthon tortenik :D a várandósságom

Előtt elég sokat jöttünk, mentünk. Vágyom picit arra hogy lássak valami szépet, menjek valahova. Persze nem túrázni gondoltam délben :D hanem valami esti, romantikus programok.

Idén kimaradtak a tenger melletti kirándulásaink, meg sok minden, szóval vàgyom picit arra, hogy ne legyen egyhangú a napom.

2021. aug. 14. 22:47
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Kemény évek várnak rád, hallod...
2021. aug. 14. 22:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Ez kicsit mókás :D talán gyerekkel nem lehet csavarogni, mikor már nagyobb???

:D valamiert elég sok babát látok össze-vissza amerre jártam :D és én is elég sokat jartam a szüleimmel minden merre :D

Nem véleményt kertem, hanem programot :D

2021. aug. 14. 22:54
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Hidd el, hogy a kanapén összebújás, és az alvás lesz a legnagyobb problémád, nagyon nem a tengerparti séta.
2021. aug. 14. 23:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Elhiszem :D
2021. aug. 14. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mikor az első babát vártam, az utolsó hónapba sokat jártunk vacsizni, sétálni, vásárolgatni.

Most nekemis egy hónap van még vissza, de semmihez sincs kedvem, rendelünk valami kaját és megnezunk egy filmet. 1,5 évesemmel nem egyszerű ide oda mászkálni 😁😁

Kitartás!

2021. aug. 14. 23:38
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
Hát ha az utolsó hónapban vagy, akkor nem most ismerkedtél meg a pasiddal, hanem -jo esetben- pár évet már lehúztatok együtt. Tehát elvileg ismeritek egymást, tudjatok, mit szeret a másik és eddig is voltak közös programjaitok....
2021. aug. 15. 07:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi strandolni járunk, nem a legromantikusabb program ugyan amit el tudunk képzelni, de a vízben legalább nem fáj semmim :D
2021. aug. 15. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!