Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem lehet zöldteát inni...

Miért nem lehet zöldteát inni terhesen?

Figyelt kérdés
2007. dec. 26. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetni lehet csak nem ajánlatos, mert "kiviszi" az ásványi anyagokat és a vitaminokat a szervezetből. Ilyenkor meg azokra nagy szükség van! Más oka nincs tudtommal.
2007. dec. 26. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag nagyon méregtelenítő,kipucolja a szervezeted,csak ezzel olyan dolgokat is elvisz,amikre most szükség van.De ha teát szeretnél inni,akkor roibos teákat tudom ajánlani,nincsen bennük tein.
2007. dec. 26. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Mert olyan anyagok vannak benne, amik árthatnak a kicsinek. A zöldte méregtelenítő, zsírbontó, koffein van benne, hasmenést okozhat. Inkább hanyagold.
2007. dec. 26. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem értek egyet az előttem hozzászólókkal.Nekem több kismama is ajánlotta a zöld teát mert enyhén vizhajtó hatása van.Ja és még a szorulást is megszünteti.Lehet hogy ha sokat iszol belőle az esetleg hasmenést okoz,de napi egy csésze egyáltalán nem fog megártani.Én hetek óta iszom,a picikém teljesen jól van,vigan mocorog,erős kisbaba.Úgyhogy ha szereted ne vond meg magadtól.Sokan olyan "sterilen " élik meg a terhességüket hogy néha az már nevetséges.Ha azt nézzük hogy mi lehet káros amit beviszünk a szervezetünkbe akkor jóformán nem nagyon tudnánk mit enni-inni.
2007. dec. 27. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én az utolsó hozzászólóval értek egyet!!!!!!! Szerintem nem kéne riogatni egymást ilyen szinten, ami ezen az oldalon is folyik...MINDENT lehet amitől a doki nem tiltott el (persze kivéve káros szenvedélyek) csak mértékkel.Nekem pl. a sajtokat sem mondta se a májat, se zöldteát semmi ilyesmit...szerintem nem kell ennyire parázni.
2007. dec. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!