Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a harmadik babát várja...

Aki a harmadik babát várja annak hamarabb meg fog látszódni a hasán?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen, valószínű. bár kivételek mindig vannak!
2010. aug. 29. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem már a 10 héten igen-igen volt pocim, azt hittem fel vagyok puffadva és az. Most a 12 héten, már megjegyzik, hogy látni a hasamat. És tényleg-ez már nem a puffadás miatti has.

Első két gyereknél ilyenkor még nem láttam szinte semmit... Most meg azon agyalok mit fogok felvenni, hogy bejött a hűvös-nincs gatyám, ekkora.

2010. aug. 29. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Első gyereknél 30. héten vettem fel először kismamanadrágot, előtte jók voltak rám a régiek. Másodiknál olyan 4-5. hónap környékén, a harmadiknál már 12 hetesen nem fértem semmibe. És csak a hasam nőtt, nem mázsákat híztam (összesen 6 kg-ot, de ez mondjuk nem lényeg).

Szóval ha a két terhesség között nem végeztél eszeveszett sok hasizom gyakorlatot, akkor bizony hamarabb látszik. :)

2010. aug. 29. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint én ellen példa vagyok. Nekem a 18.hétig nem látszott, h babát várok. A mai napig az eddigi ruháimat hordom. Az előző kettőnél sokkal előbb látszott már és 3 hósan kismamarucikban jártam már. Most 26hetes vagyok,alig hiszik el. :) Ja és csak 4kgot híztam, míg az első kettővel ilyenkor már +10kgot felkaptam.
2010. aug. 29. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez annyira alkat függő,mert hiába lazábbak a tartóizmok,lehet,hogy valakinek nem is látszik,még mindig lapos a hasa:)

Barátnőmnek nem,én még nemtudom ezt:)

Neki már 12 hetesen akkora hasa volt, mint egy első babás 4 hónapos terhesnek:)

2010. aug. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!