Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől fájdalmas a...

Hányadik héttől fájdalmas a magzatmozgás?

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok. Abszolút érezhető, ahogy mozog a kisfiam, és egyre többen kérdezik, hogy na és mennyire kellemetlen, éjszaka mennyire zavaró, ilyesmik, én meg mindig nézek értetlenül, mert szerintem semennyire. Néha néha érzem, hogy ráfejel a húgyhólyagomra, az elég kellemetlen, mert rögtön pisilnem kell, de azt se mondanám fájdalmasnak, csak kellemetlennek. Az, hogy a hasam többi részén érzem mozogni, meg nem fáj. Éjszaka se zavar, én simán elalszok, akkor is ha ő még bulizik. :D Mikortól válik fájdalmassá? Itt szó szerinti fájdalomra kell gondolni, mint amikor valaki megüt, csak belülről?
2021. aug. 8. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt fájdalmas egyáltalán. Az volt kellemetlen amikor a bordámnak feszült de az mindenkinek szerintem. Sose rúgott úgy meg, hogy fájjon. Rendes gyerek volt 😅😅
2021. aug. 8. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiammal (2éves) sosem fájt semmi ilyesmi.

Most 32hetes vagyok szintén. Kb a 14.héttől érzem mozogni, és úgy a 30.héttől tud fájdalmat okozni. Vagy a bordáim rugdalja, ilyenkor a könnyem folyik, vagy a hólyagom nyomkodja. Soha az életben nem volt vizelettartási problémám, most pár napja ha keményebben beindul, volt, hogy elcsöppentem.

Emellett ahogy a hasfalamon nyomja ki magát is írtó kellemetlen.

Nagyon lenn van, sokszor érzem azt is, hogy rögtön kiesik a gyerek.

Éjjel viszont nem kelek fel rá sosem. Ha felkelek pisilni, akkor viszont érzem, hogy fenn van, de simán vissza tudok aludni tőle.

2021. aug. 8. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Párszor fájt a köldököm, amikor belerúgott a kisfiam (legalábbis én úgy gondolom, azért volt olyan durva szúró érzés), de amúgy soha nem fájt, amikor mozgott. :)
2021. aug. 8. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán egyszer fájt,de az se volt vészes,akkor atfordult,azt már meg se éreztem amikor vissza. Sokat mozgott nagyon,de nem volt fájdalmas.
2021. aug. 8. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose volt fájdalmas.
2021. aug. 8. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem max 1-1 alkalommal kellemetlen volt olyan 38. Hèt utàn
2021. aug. 8. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
30.hétől mikor nagy baba keveseb a helye akkor fájdalamsab,kellemetlen
2021. aug. 8. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A magzat mozgás nem fáj.Ha csak nem rúg bele valamidbe.De akkor ám be is pisilhetsz,nekem mindig a húgyhólyag volt a célpont..

Furcsának viszont furcsa.Látod,és érzed ahogy átfordul,megmozdul,nyújtózik,ilyesmi.

2021. aug. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!