Fajdalmas magzatmozgas az utolso hetekben?
37 hetes kismama vagyok es erdekelne,hogy masnak is kellemetlen\fajdalmas volt-e a vege fele,ahogy mocorog a pocaklako.
Neha szo szserint roppan a bordam es rendszerint kitolja a feneket,amitol az egy ido utan bekemenyedik a pocakom. Mindig ugyanoda tolja ki magat es mar faj azon a ponton,mint mikor van valahol egy lila foltom es megnyomom :D
Veletek is volt ilyen?
Szerintetek jeleznem kene,mikor megyek a dokihoz? Igazabol kb 2 hete kezdett el fajdalmas lenni,mikor ilyen mutatvanyokat csinal de most valahogy nagyon gyakori lett.
Kotekedes nem erdekel,a normalis valaszokat koszonom elore is :)
Koszonom a valaszokat. Hat megkerdezem majd,mert mar ilyenek jutottak eszembe,hogy a mellso fali placenta lehet e az oka,hogy ennyire kellemetlen,szuro erzes ha a koldokom felett ahol szokta nyomja ki magat.
A sima egy-egy mozgas nem kellemes de nem faj,viszont amikor kinyomja azon a ponton magat es befeszul a hasam na az szabalyosan szuro erzes 🤔
A borda ropogtatas es szemeremcsont recseges gondoltam,hogy masnal is elofordul de ez a szuro fajdalom kicsit aggaszt 😏🤔
Nekem inkább kellemetlen, recsegni nem recsegek, de a szeméremcsontom nagyon tud fájni, néha a combomig sugárzik.
A popóját és térdét szokta nekem is kinyomni a köldök felett eléggé feszül olyankor, pedig nekem hátsó fali a lepény.
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!