Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettenetesen köhögök. Tudtok...

Rettenetesen köhögök. Tudtok esetleg valami népi csodaszert szárazköhögésre?

Figyelt kérdés
A 32. hétben vagyok, a doki inhalálást javasol, gyógyszert inkább nem ad. Szegény babóm is folyton jön-megy, ő sem tud pihenni.
2008. dec. 9. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Igen, az inhalálás sokat segít, tehetsz a vízbe kamillát is. Forró tea sok-sok mézzel, különösen hársfatea nagyon jó, ez segít, hogy felszakadozzon a köhögés. Esetleg vehetsz egy fürdöt is (ne legyen túl forró, 36-38°-os), kakukkfüolajat lehet beletenni.

Ha nem javul, akkor homeopatiás szert is lehet próbálni, de ezt inkább orvossal beszéld meg!

Jobbulást kívánok!

2008. dec. 9. 21:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A homeopátiás gyógyszertárban sem adtak semmi homeos gyogyszert. A hársfateát kiprobálom, meg a többit is.
2008. dec. 9. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

en kamillaval es kakukkfuvel inhalaltam, es azzal parasitottam a lakast, egy kicsit emelkedett paratartalom is segit, ha szaraz lakasban vagy

landzsas utifu szirup

tea literszamra

engem ezek 3 nap alatt kihuztak, ket hetig szenvedtem minden massal, mar fajt a rekeszizmom, ugy kohogtem

ja, es probald "kifekudni", pihenj sokat, es mielobbi gyogyulast

2008. dec. 9. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nem tudom ennyi hetesen lehet e homeopátiás szerek közül nagyon jó a stodal, én 13 hetesen köhögtem de nagyon, 2 nap alatt elmulasztotta!

Jobbulást! Üdv: 15 hetes kismama

2008. dec. 10. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!