Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki van még így mint én?...

Valaki van még így mint én? Mindennap aggódás?

Figyelt kérdés

Párom rendszeresen haverozik iszik hétvégente vagy péntek vagy szombat vagy mindkettő.

Utolsó hetekben vagyunk rettegve hogy akkor pont aznap indul be a szülés amikor ittas lesz mert biztos nem engedik be a szülészetre.

Apás szülést tervezünk amúgy. De így nem tudom...

Rettegek minden ilyen nap és majd szépen bevknzom ezt

2021. aug. 6. 17:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
72%

Nem maga a haverozás a legnagyobb baj itt.Mert mindenkinek kell a kikapcsolódás akkor is,ha szülő.De,hogy minden hétvége (ami alighanem a szabadnap..) velük telik és vedeléssel.

Ezt egy családban nem lehet.Milyen példa ez a gyerekeknek..

2021. aug. 7. 14:07
 32/36 anonim ***** válasza:
7%

Annyira jó hogy itt mindenki egyből válna és nagy a szája, ugráltatja a papucs férjet, akinek nem lehet egy szabad hétvégéje se barátai mert a nőt meg a pereputtyot kell vinni mindig mindenhova, ahova anyu elmehetne a barátnőkkel is, ha lenne neki, de ugye nem véletlen nincs. 🤣

Aztán a valóságban meg pont fordítva van és itt éli ki magát, osztja az észt, megy a mindent jobban tudás és a bezzegnálunk, holott otthon meg kuss van és apa már bottal se…

2021. aug. 9. 10:21
 33/36 anonim ***** válasza:
73%
De ez nem néha egy hétvége, hanem az összes, és akkor sincs tekintettel, amikor az asszony mindenórás. Vagy te mit olvastál? Lehet te is letehetnéd a poharat, akkor nem írkálnál fszságokat.
2021. aug. 9. 11:57
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
#33 nem a kérdezőre reagáltam hanem a válaszolókra.
2021. aug. 9. 12:40
 35/36 anonim ***** válasza:
5%

Jaja. Anyáink is lehúzták az életet az alkoholista uraik mellett, nagyanyáink is. Itt is mindenki. Aki nem, az hazudik. Pontosan így van. Nem létezik olyan nő, aki nem tűrné. Méghogy valaki, több is, akiknek ez nem felel meg! 😱

Tiszta sci-fi.

2021. aug. 9. 13:26
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
3. gyereket szülöd egy alkoholistának?! Jézus… Te nem anya vagy, hanem egy szörnyeteg. Szerinted milyen èletük lesz a gyerekeidnek? Nem itt kell beszélgetni, menj pszichológushoz, mert valami nagyon nincs rendben a fejedben.
2021. aug. 9. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!