Valaki van még így mint én? Mindennap aggódás?
Párom rendszeresen haverozik iszik hétvégente vagy péntek vagy szombat vagy mindkettő.
Utolsó hetekben vagyunk rettegve hogy akkor pont aznap indul be a szülés amikor ittas lesz mert biztos nem engedik be a szülészetre.
Apás szülést tervezünk amúgy. De így nem tudom...
Rettegek minden ilyen nap és majd szépen bevknzom ezt
Én azonnal elhagynék egy ilyen férfit és akkor gondolkodjon el mi a fontosabb neki.
Az én párom is sörözött hétvégente munka után, hétköznap is megivott néha 1 sört esténként.
Hétfőre vagyok kiirva, de én már 1 hónapja közöltem vele, hogy semmi alkohol mert bármikor bármi történhet. Ez részéről sem volt kérdéses, hogy nem iszik meg haverozik mivel fontosak vagyunk neki és ő is bent szeretne lenni szülésnél.
Nem,normál esetben ha ilyen figyelmetlen,iszákos paraszt pasim lenne (de nem lenne,ilyen a kutyának se kell) nem estem volna teherbe tőle két 'haverozás' közt.Millió egy módja van ennek,és nagyon is mindent megtettem volna,hogy meg se történhessen.
Ha már mégis ilyen szar helyzetbe kerülnék? Elvetettem volna,vagy egyedül vállalom be.
Nem hogy apás szülés talán még apa se lesz ott.
Haverozik,iszik mikor gyereket akartok vállalni? Így?
Milyen utolsó undorító család lesztek? Hogy apának fontosabb a haverozás meg a pia,időnként majd beesik az ajtón hulla részegen,rosszabb esetben majd verni is fog titeket vagy veszekszik majd mert nem tud mit kezdeni a gyerekkel.
Te se hidd hogy olyan fasza helyzetben leszel.Ott lesz,de nem fog segíteni.
Dejo hogy kiirtam :(
Remeltem találok itt olyat aki nem bánt és lehet vele beszélgetni kicsit. :(
Ez nem bántás.Buta vagy,hogy egy ilyen alakkal akarsz családot alapítani.
Ha van ilyen se mész sokra vele,hogy ugyan olyan buta volt mint te és hagyta,hogy fel csinálja egy nem törődőm,alkoholista,felelőtlen,APÁNAK NEM VALÓ ember.
Sok gondod lesz még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!