Köldökzsinór csomót észreveszik a 4D-s ultrahangon is? Nem fognak hülyének nézni ha rákérdezek? Nagyon para mami vagyok, de amíg érzem a babám mozogni addig nincs baj.🙂
Biztos látnák,de nem leszel folyamat uh-ra kötve 9 hónapig, a baba meg jórészt mindig mozog,ergo uh utàn 2 órával is "csinálhat" csomót vagy tekerheti magára. Ez az a dolog,amit nem lehet kivédeni sajnos. Amit tehetsz az,hogy figyeled a mozgást,nem aggódsz és élvezed a kis új élet minden rezzenését. A túlaggódás nem tesz jót,lazíts kicsit.
Boldog babavárást és könnyű szülést majd! :)
Egy barátnőmnek az utolsó héten halt meg a babája,mint ahogy kivolt írva. Előtte pár nappal volt uh-án a kórházban..
Sajnos semmit nem jelent mert pillanat az egész.. A hurok nagyon gyorsan megvan és onnantól annyi. :(
Borzalmas volt.. 3,5kg-os kislány volt. Megkellett szülnie is úgy mint egy élőt. :(
Utána annyira féltem én is mikor terhes lettem,de szerencsére az én babám olyan nyugodt volt,hogy sokat nem forgolódott meg hatalmas volt így helye sem volt. :) De átérzem a félelmed,jelenleg újra kismama vagyok én is és rettegek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!