Para mami kérdés: Utrot szedek, mert haematomam volt/van. Ha elhalna a magzat nem tudnék elvetelni az Utro miatt?
Ma töltöttem a 9. hetet, eléggé félek, hogy nehogy baj legyen és ne vegyen észre az Utro miatt.
Orvos csak a 12. héten akar látni, ha nincs tünetem.
Sokszor van olyan utro nelkul is, hos nem indul be a veteles, pedig elhal a magzat.
10hetes UH-n mar csak osszeesett petezsakot latott a doki, utrot az elejetol szedtem hormonprobleba miatt. Abbahagytam rogton a potlast, 2 het alatt nem indult el a veteles, muszeres befejezes lett.
De ez a legrosszabb eset, felesleges ilyeneken parazni. Ha mar erzed a magzatmozgast rendszeresen remelem megnyugszol :)
Ha bármi gond lenne, sajnos nem tudsz mit tenni. Én is végig rettegtem az ultrahangok előtt (most is rettegek, pedig már a 2. trimeszter végét tolom). Mindenféle gyógyszer nélkül is van, hogy nem indul be a vetélés.
De nyugodj meg!! Szívhang után nagyon nagy eséllyel már meg fog születni egészségesen az a babuci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!