Ma kaptam meg a kombinát teszt eredmènyèt. Minden jó, csak a PAPP-a lett alacsinyabb az ideális èrtèknèl. 0.359 mom, amire az orvos csak annyit mondott, hogy nem igazàn jó, ès a down kórra a kockázat 1:2652. Ez magas èttèk?
Genetikushoz küldtek ami nagyon megijesztett, hogy akkor valami nincs rendben.
Tarkóredö 1.7 mm, orrcsont látható, ès 23 èves vagyok.
Valakinek tapasztalata hasonló èrtèkkel?
Szia
Kedves vagy, hogy èdeklödsz :)
17èn megyek genetikushoz, 19èn pedig kontrol uh-ra. Remèlem minden rendben lesz.
Jelentem majd mit mondtak :)
Sziasztok. Tudom, hogy règ jelentkeztem, de gondoltam, hogy valakinek aki most van abba a szituba amibe èn voltam segít a tapasztalatom.
Voltam genetikusnál ahogy írtam is, hogy menni fogok. Hát ott nem sokat segítettek, azt mondták, hogy megcsinálhatom az amniocentèzist mert van rá indok, de nekem kell egyedül eldöntenem. Ennyi törtènt ott. Úgy, hogy eldöntöttük a párommal, hogy megcsináljuk ès legalább megnyugszunk. Amnio nem fájt, csak kellemetlen, ès nem is tart sokáig. Utána 4 napot pihentem, minimális mozgás ès semmi komplikáció nem lèpett közbe.
Ma vègre megjött az eredmèny, egèszsèges kislány 😊🎀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!