Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt antibiotikum?

Terhesség alatt antibiotikum?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom írta fel, 7 napig kellett volna szednem egy fertőzésre, napi 2x. Azonban nekem pár nap múlva nagyon durva hasmenésem és gyomorgörcsöm lett tőle, hiába ittam mellé a normaflort. A nőgyógyászom azt mondta hagyjam abba, hátha elég volt ennyi a fertőzésre. Azt mondta ezt a gyógyszert lehet szedni terhesség alatt. Aki esetleg szedett, nem lett semmi baja a babájának?

2021. aug. 3. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lett baja.

van olyan antibiotikum amit lehet szedni terhesség alatt, gondolom te is olyat kaptál.

A probléma, ami miatt szedni kell többet árthat a magzatnak

2021. aug. 3. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

2x is szedtem. 1x a torkomra, 1x a fogamra.

32 hetes vagyok, semmi baj.

Azzal viszont nagyobb kárt tehetsz, ha nem szeded végig. Pont az ilyen abbahagyások miatt mutálódnak, lehetnek durvábbak a fertőzések.

2021. aug. 3. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt akartam írni mint a kettes.

Milyen orvos mondja hogy hagyja abba a kismama a kúrát? KB az egyetlen olyan gyógyszer amit végig kell szedni, a mutalodo szuperbaktériumok miatt..

2021. aug. 3. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer is szedtem, egyszer a fülemre, egyszer a torkomra. Semmi gond nem volt belőle, lassan 1 éves, egészséges kislányom van. Az antibiotikumot viszont nem szabad abbahagyni, vissza fogsz esni és még durvább lesz a fertőzés, amiből viszont lehet baj. Nem értem az orvosod.
2021. aug. 3. 13:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet azért mondta mert brutálisan rosszul lettem tőle. Szerintem az sem normális.
2021. aug. 3. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy fél patikát kellett szednem mindhárom terhességem alatt.

Egészségesek.

2021. aug. 3. 15:31
 7/7 Vivi004 válasza:

Én is szedtem terhesen 2 hétig antibiotikumot sőt venasan is kaptam 1 hétig (covid)

Hála istennek erős egészséges kislányom született

2021. aug. 4. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!