Haematoma 10hetesen?
Figyelt kérdés
Volt már korábban itt kiirt kèrdèsem amikor is 7 hetesen vèrzèssel mentem ügyeletre ès megállapították, hogy van 2.9mm*17mmes haematomiam.
Azóta folyamatosan verezgettem, barnázgattam. Jelenleg 10hetes vagyok. Ma voltam kontrol vizsgálaton. Baba jól van jelenleg 29mm. Viszot a haematomiam nőtt. Jelenleg 19mm*15mm ès petezsák alatt található. Folyamatos barnazas, pecseteles kisèri. Megemeltèk a progeszteron mennyisègèt+ rengeteg C vitamint kell szednem valamint magne b6ot. Tisztában vagyok vele, hogy sajnos ezzel mást jelenleg nem tudnak tenni de kiváncsi lennèk, hogy akinek fordult elő ilyen vagy hasonló, hogy alakult? Köszönöm előre is.
2021. júl. 30. 10:43
1/9 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen volt, vagyis akkor kezdett ürülni, szerencsére a 9. héten már nem volt látható. Az jó hír, hogy a petezsák alatt van, mivel ha felette volna, nagyobb lenne az esély, hogy magával rántja a babát is, amikor távozik. Azért vérzel valószínű mert még mindig ürül. Az a fontos még, hogy ne erőltsed magad, pihenj, amennyit tudsz. Nem ítéltek ágynyugalomra?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen èn is így gondoltam, hogy ürül. Csak nem èrtem ha ürül, hogy nőhetett ekkorát? Bocsi ha tudatlan vagyok de semmit nem tudtam/ tudok a haematomiarol sajnos. De igen kötelező agynyugalom, semmi hajolgatás, semmi mozgás sem házasèlet.
2021. júl. 30. 11:24
3/9 anonim válasza:
Sajnos ezt nem tudom :/ Én nem is tudom, az enyém mekkora volt, lehethogy mondta az orvos, de nem jegyzetem meg. Viszont láttam az UH-n és nem volt kicsi. Lehethogy ír valaki, akinek szintén nőtt, ebben sajnos nem tudok segíteni.
4/9 anonim válasza:
Nekem 6 hetes kortól kb.13hetes korig! Barnázás-vérzés-barnázás-1hét szünet ismét egy kis vér aztán megint barnázás!plussz petezsák felett volt nekem! Azt hozzáteszem nekem senki nem mondta, h szigorúan feküdnöm kell, persze én is itt kérdeztem és kaptam tanácsokat! Nagyon sokat feküdtem, kaját rendeltük, semmi házimunka és a többi, de én felkeltem szépen lassan mozogtam sétáltam a lakásban vagy az udvaron, pont akkor kezdődött a jó idő. Kitartást neked is! Minden rendben lessz, vigyázz magadra! De tényleg szerencsés vagy mert a petezsák alatt van! Nagyon szorítok 🙏
5/9 anonim válasza:
Kérdező!Hogy vagy-vagytok?Remélem minden jól végződött!🍀
6/9 A kérdező kommentje:
Szia :)
12 hetes genetikai vizsgálaton nyoma se volt a hematomanak 🙏
11 hónapos egészséges a kislányunk
2023. jan. 26. 23:21
7/9 anonim válasza:
Nagyon örülök neki ♥️ Gratulálok 💐 A Mi kislányunk pedig 16-án lessz 14hónapos 🥰
8/9 anonim válasza:
Én voltam a 4es válaszoló is annó😊
9/9 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok a kislányodhoz 🥰🥰
2023. febr. 16. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!