6 hetes kismama vagyok. Amióta terhes vagyok azóta sárga folyásom van. Nem vészes. Előtte fehér volt. Ez normális?
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 16:43
1/3 anonim válasza:
szerintem valami baci állhat a háttérben, én egész terhesség alatt ezzel küzdöm sajnos.
Boldog babavárást
36hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Szia. én 19hetes vagyok,és még mindig van folyásom. ha nem csip, és nem viszket, szerintem nincs baj. boldog babavárást.
3/3 anonim válasza:
Hát nem biztos hogy normális.Először azt mondták természetes hogyha sárga de aztán átváltott sárgászölddé, majd viszkettem meg darabos is volt, hüvelykúpot kaptam és most is van folyásom de a normális fehér színű.Én dokihoz mennék a helyedben nehogy komolyabb baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!