Jobban érezted magad miután befordult?
Nem lelkileg kérdezem, hanem testileg? 30. héten vagyok és a babám 2 napja majd kinyomta a bordáimat, nem tudtam balra fordulni, sehogy sem volt jó. Tegnap egész nap és ma éjjel vévig küzdött a kiscsaj, hogy keresztben fekvésből leharcolja magát, de sztem sikerült. Most már alul csuklik a bugyivonalnál, és nem ott rúg ahol eddig. Én meg tökre megkönnyebbültem, végre tudok újra mozogni, hajolni. :DDD
Remélem, tovább már nem forog... :D
En is megkonnyebbuyltem miutan befordult,ennek epp 5 hete.Azelott nem birtam haton fekudni tobb mint 5 percet,mert ugy ereztem megfulladok,csak az oldaltfekves volt ugymond "kenyelmes",azota sokkal konnyebben mozgok,mondjuk a hugyholyagommal sokat jatszadozik,de az a lenyeg,hogy a dragam tette a dolgat ugyesen,es befordult :))
Boldog babavarast,minden jot!
34 heteske
Én 33 hetes vagyok, de nekem rosszabb lett mióta befordult a kis tökösöm. :((
Folyamatosan hányingerem van, nem kapok levegőt. Az oldalamat szétrúgja a kis lábacskáival.
De hamarosan lejjebb megy majd a pocak, és akkor talán jobb lesz...
ma már én is tapasztalrtam, hogy jó-jó hogy befordult, de most meg akkorákat csap a hólyagomra, hogy ihajj... :DDD
A nagyobbik lányom csak a 38-on fordult be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!