Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet méhen kívüli terhesség?

Ez lehet méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés
Van egy kisfiam aki 12 kg, és egy hete amióta halvány pozitîvat teszteltem a nemvárt előtti napon, igyekszem nem hasizomból emelni, és a bal oldalamra szoktam tenni. 2-3 napja elkezdett fájni az oldalam a jobb oldalon. Olyan meghúzósan, de furán a bordámnál-derekamnál. Vérezni nem vérzek, néha mensi szerű fájdalmam van, ami normálisnak mondható. Orvoshoz egy hét múlva mennék csak, de nagyon aggódom hogy lehet hogy nem jó helyen tapadt meg a baba.
2021. júl. 27. 02:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Természetesen, azalatt hogy minden rendben van azt értettem hogy méhen belüli élô terhesség
2021. aug. 3. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaj,de jo.Egészséges probléma mentes terhességet,egészséges babát kivánok.
2021. aug. 3. 18:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen❤️ Neked is minden jót!
2021. aug. 3. 20:07
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
Köszönöm kérdező!Jó isten akarta,hogy a baba méhen belül legyen és jól legyen
2021. aug. 3. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!