8 hetesen erős alhasi fájdalom normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Múlthéten voltam ultrahangon akkor minden rendben volt,bár csak szívpulzálás volt. 2 hét múlva kell mennem újra.
Viszont most 2 napja már annyira fáj alul a hasam,sehogy nem akar elmúlni. Fáj,feszül,húzódik. Valami borzalmas. Ha oldalra fordulok fekve,olyan mintha egy tégla lenne a hasamba és lehúzna és mégjobban fáj.
Ez a második terhességem,elsőnél nem emlékszem,hogy lettek volna ilyen bajaim.
Progreszteron kúpot használok plusz progi szurit is szúrok. Lombikos kismama vagyok. Gondolom ezek mellett meg sem indulna a vetélés ha az lenne a gond? :/
2021. júl. 26. 17:33
11/15 anonim válasza:
Minden terhesség más, lehet hogy nincs semmi baj. Mindenesetre nagyon szurkolok neked!
12/15 anonim válasza:
baba maradjon meg és maradjon veledm éhedbe
13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek! <3
2021. júl. 26. 22:58
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Minden rendben van,már lassan 10 hetes vagyok és majdnem 3cm-es a babó és csodás szívhangja van! :)
Határtalan boldogság! :)
2021. aug. 5. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!