Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mell fájdalom normális így 8...

Mell fájdalom normális így 8 hetesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Első babámat várom, 8 hetes vagyok.

2 hete legalább hogy iszonyatosan fájnak a melleim.

A mellbimbóim szörnyen érzékenyek, de a mell fájdalom is erősödött most egy kicsit.

A kérdésem arra irányul hogy normális e hogy tulajdonképpen csak az egyik mellem fáj?

A jobb mellem jobban fáj, érzékenyebb. Többször bele nyilak, lüktet. Mellkasrésznél is fáj ma reggel mintha megütöttem volna a mellkasomnál a csontomat. Ha melltartó van rajtam úgy elviselhetőbb az érzés.

A bal mellem is szokott fájni, de inkább csak a jobb.

Ez így normális?

2021. jan. 10. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen
2021. jan. 10. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem pedig többet és jobban fáj a bal mellem, 9 hetes terhes vagyok.
2021. jan. 10. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, teljesen normális.

Én most jelenleg 10 hetes vagyok és a terhesség első 2-3 hetében szinte elviselhetetlen volt a fájdalom (nekem is főleg a jobb mellem). Na akkor volt gyanús valami és csináltam egy tesztet ami pozi lett :) én is csak akkor tudtam elviselni ha volt rajtam melltartó, minden este amikor levettem úgy éreztem hogy leszakadnak a melleim 😅

Szóval nyugi, szerintem hamarosan el fog múlni. Nekem már egyeltalán nem fáj ;)

2021. jan. 10. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!