Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik az hogy ha lány lesz...

Létezik az hogy ha lány lesz akkor pattanásos vagyok ha fiú akkor nem?

Figyelt kérdés
9hetes terhes vagyok és nagyon pattanásos lettem ...az első terhességemnél mindenki aszt mondták hogy az arcon megszépült és hogy biztos hogy kis fiam lesz es úgyis lett de most nagyon pattanásos lettem ez az jelentene hogy lányom lesz???és szabad a pattanásokat nyomkodni terhesség alatt?
2010. aug. 28. 06:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem nem sok köze van a pattanásnak a baba neméhez.Nekem is kitisztult az arcom meg volt szépülve,semmi foltom nem volt a végére sem és kislányom született.Bár ugye ez mindenkinél más.A pattanásokat meg nem terhesség alatt sem ajánlatos nyomkodni,mondjuk én is szoktam,de a babának ártani tuti nem fog:-)
2010. aug. 28. 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se lehet adni erre.Inkább terhesség függő.A kozmetikusom azt mondta, hogy a terhesség olyan dolgokat hoz elő, ami addig nem volt. Megváltoztatja a dolgokat.Ez igaz is lehet, mert én a baba előtt nem voltam pattanásos, az első 3 hónapban pedig naponta jött ki újabb ragya.Majdnem megőrültem!Kislányom lesz, de nem ezen múlt.:))Jó tanács:én vettem fodrászkellékben szőlős arctonikot, és a kozmetikus csinált nekem csipkebogyó arckrémet.Ezekkel kezelem az arcom minden nap, és azóta, lekopogom, nem volt pattanásom.Esetleg próbáld ki!
2010. aug. 28. 07:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem függ össze a baba nemével, de nekem bejött! Elötte olyan böröm volt, amilyen a sztároknak is csak max alapozóval sikerül, de mióta terhes vagyok, kijöttek pattanások, amiket csak a környezetemben tapasztaltam eddig. És kislányt várok. Ez kb. a 25-26. hétig tartott, most már nem vészes, néha megjelenik 1-1 db. Kinyomkodtam persze, aztán lekentem korrektorral így nem volt feltünö csak nekem kellemetlen.

Te is nyugodtan nyomd ki ha gondolod, aztán kend le ilyen antibakteriális korrektorral. Oda már nem fog visszajönni a pati.

Majd légyszi írd meg, hogy a 18 hetes UH-n mit mondtak neked a nemével kapcsolatban! Kíváncsi vagyok!:))

38 hetes

2010. aug. 28. 08:02
 4/9 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szia! Én vagyok az ellenpélda... Kisfiút várok, és én is nagyon pattanásos voltam az első 3 hónapoban, utána elmúlt. Ez a hormonoktól van.
2010. aug. 28. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem kislányom lett és nem voltak pattanásaim. Sajnos szerintem várni kell kb a 18 heti uh-ig, hogy megtudd.... de van, akinek a 12-diken is megmondják. Előtte csak a népi jósolgatás megy, ami vagy bejön, vagy nem.
2010. aug. 28. 08:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy egyáltalán nem függ össze a pattanásosság és a baba neme. Viszont, ha szerencséd van, nem kell olyan sokat várnod, hogy megtudd. Nekem a 13 hetesen az ultrahangon már meg tudták mondani.
2010. aug. 28. 08:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én a fiammal az első 5 hónapban végig pattanásos voltam, igaz nem az arcomon, hanem a hátamon. Szerintem ennek semmi köze a neméhez.
2010. aug. 28. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon pattanasos voltam, meg a nyakam is tele volt, az arcomrol nem is beszelve. :( Nekem meg a 12-dik het utan sem mult el, vegig kisert a 38-dik hetig. Kisfiam szuletett. Nekem sem a hajam sem a borom nem lett szebb a terhesseg alatt. Szules utan 3 hettel multak el a pattanasok es kezdett ismet szep lenni a hajam.
2010. aug. 28. 09:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is fiúnk lesz és az első három hónapba az arcomra rá sem ismertem! Nagyon pattanásos volt...Aztán ez elmúlt. Miteszerek vannak de pattanás nagyon nincs az arcomon! Jó mondjuk én hormonproblémás vagyok...

Üdv nektek 33 hetes pocis

2010. aug. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!