Kerdesekkel teli kérdése:
Mennyire megbizhatoak az X-epil terhessegi tesztek?
Figyelt kérdés
vettem harom tesztet, mindegyik pozitiv jelzest mutat, de eleg halvanyak a 2. csikok2021. júl. 24. 12:57
1/5 anonim válasza:
11 éve használom az olcsóbbik verziót, csak akkor volt pozitív, amikor terhes voltam. 😊
2/5 anonim válasza:
Másik kérdésednél írtad, hogy késik már egy ideje. Késésnél 2 csíkos teszt 100%-ban terhességet jelez, márkától és csík erősségtől függetlenül.
3/5 anonim válasza:
Vegyél egy clear bluet digitális fogamzásjelzővel, az még a terhességi hetet is belövi.
4/5 anonim válasza:
Nekem eddig mindig kimutatta :o
Nem kell drágának lenni ahhoz,hogy pozitívat mutasson,ha terhes vagy.
Inkább az érzékenysége számít és az,hogy kb mióta lehetsz terhes.Minél korábbi annál érzékenyebb teszt kell.
4 hetes terhességet már ki tudott nekem 2x is mutatni.
5/5 Csvani válasza:
Én a saját tapasztalatom írom le , nekem a digitális clear bluet és a Predictor arly pozitívat mutattak szépen le is tudtam fotózni őket , az a sima 2 db x -epil negatívat. Es egy napon lettek csinálva
Mások jártak így ? Csak mert én már nem tudok ki igazodni a teszteken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!