Milyen ido es energia takarekos megoldast talaltatok? Bl bevasarlas hazhoz rendelese stb
Erdekelne hogy mik azok ami megkonnyitik az eleteteket terhesseg illetve a baba mellett?
En eddig a bevasarlas hazhoz szallitasat vezettem be a kifli.hurol rendelem.
Van esetleg meg valami amit ti alkalmaztok?
Istenem mekkora idióták járnak ide :D
Nekem ami megkönnyíti az életemet az a mosogatógép, szárítógép, robotporszívó. Ebből a porszívó az egyetlen amit a terhességem alatt szereztünk be, van két benti kutyánk, és babával nem akarok napi kétszer porszívózni utánuk, azt az időt inkább töltöm a gyerekkel.
Bevásárlást eddig a férjemmel együtt csináltam, mi általában kéthetente csinálunk egy nagyon nagy bevásárlást, és inkább ő cipelje fel a karton tejeket meg vizeket az emeletre. Most 31 hetes vagyok, egyre jobban fáj a lábam, egyre kevesebbet bírok, gondolkozom hogy kipróbáljuk a tesco házhozszállítást.
Még azt ajánlom neked, hogy gondolkozz, tervezz előre. Ha fér, akkor minden olyasmiből rendelj 1 hónapra valót, amiből lehetséges. 12-24 tekercses wc papír, többi papíráru, női higiéniai termékek, bármi, ami eláll. Tisztítószer pluszba, legyen otthon gyógyszer... Írj listát, hogy ne kelljen sűrün boltba menni, valahogy vezesd, mi fogyott ki, mire van szükség. Ha főzöl, tervezz heti menüt, ahhoz vásárolj be mindent, ami eláll egy hétig. Péktermék kellhet naponta, de valaki azt is fagyasztja.
Ha tudatosan tervezel, akkor könnyebb.
Nekem azért tetszik ez a dolog, mert nem aggódok annyit, nem foglalkozok annyira azzal, eppen mi fogy ki, ami létszükseglet. Persze betárazva sincs rengeteg... csak egy kevés.
Segítseg az előre főzés/fagyasztás.
Mosogatógép és társai.
Bármilyen termék házhozrendelése segítség, ez nagy könnyebbség manapság.
Igen, arra is jó a robotporszívó, hogy pl elpakolok gyors a földről, mi elmegyünk itthonról, vagy kimegyünk az udvarra, addig felporszívóz magától.
Amit #35 ír nekem is bejött, havi 1 nagybevásárlás a hentesnél és kiporciózva lefagyasztom.
Jah és most már (gyerekek 1.5 évesek) takarítónőm is van.
#28 vagyok
Nekünk 2 Maine Coon cica és egy mászó világbajnok mellett terhesen megváltás.
Xiaomi S5 max és xiaomi mop pro, ami nagyon profi szerintem.
Egy Rowenta Xplorer 60-sal kezdtük, de engem zavart, hogy összevissza közlekedett. Tuti, hogy oda nem ment, ahol a legnagyobb kosz volt. A xiaomik okosabbak és árban hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!