Elmehet úgy a magzatvíz hogy a baba úgymond kirúgja/kiszakítja/kinyomja a magzatburkot?
Hát de, ha nincs beilleszkedve a feje, akkor nagyobb a nyomás a burkon és repedhet.
De amit érzel az inkább az hogy a medencecsontok közötti ízületek és a gát feszülnek.
Én már bent voltam a kórházban mert túlhordásos voltam. Két infúziós indítót is kaptam,de a kisasszony meg se moccant. Aztán egyik reggel úgy döntött hogy szó szerint kirúgja a ház oldalát. 😅 Éreztem egy nagy puffanást,felpattantam és kész ömlöttem.. :) Szóval igen! :) 41. héten nem fért már el és megindult! :)
Hozzáteszem hajnalba elment a nyákdugóm pisilésnél,de mivel van akinek napokkal hetekkel előtte elmegy nem is gondoltam arra,hogy ebből lesz valami aznap! :)
Amúgy ahogy elment a vizem,rá 20 órára lett csak meg a babám,szóval nem jelenti azt hogy egyből jönni is fog kifelé! :) Gyors,könnyű szülést! :)
Nekem az első indult magzatvíz elfolyással. Mozgolódott egy nagyot és volt egy fura érzésem mintha vegigrepedt volna vmi belulrol. majd mondom fordulok egyet,hogy mi volt ez. Aztán elkezdett ömleni. Beálltam a kádba 😅
Gondolom már megérett vagy elvékonyodott annyira a burok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!