Másnak is lassabban erősödött a második csík a terhességi teszten?
18.teszteltem először pozit 10-es mIU teszttel de extra halvany volt, előtte 2 nappal még negatív.
19.kellett volna megjönnie.
20.án egy 25 mIU érzékenységűvel jól látható szép pozit teszteltem, de nem olyan erős mint a kontroll csík.
Ma 22.én ugyanolyan mint 2 napja, nem erősödött. Lehet hogy csak később fog?
A tüneteim erősödnek, egyre többet pisilek és egyre jobban fájnak a melleim, sokat fájdogál a hasam.
Az aggodalmam oka pedig hogy 2x volt kémiaim amik úgy voltak, hogy halvány teszt volt majd halványodtak,végül megjött. 3 éve küzdünk, minden vizsgálatot végig jártunk progi kúpot kell alkalmaznom. Tudom, mindneki más stb. de hátha csak lassabban termelődik a HCG...
Én is a korábbi tapasztalataim miatt aggódtam. Kémiaiak voltak és előre tudtam, mivel nem erôsödtek a tesztjeim, hanem halványodtak.
Viszont a mostani tesztem láthatóan erősebb, úgyhogy remélem minden rendben lesz :) ez már majdnem olyan mint a kontroll csík
Kedves Kérdező!
Körülbelül ugyanott tartunk, én 20-án teszteltem nagyon halvány pozit. 🙂 Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Kedves Zsu,
Ma voltunk ultrahangon, 5hetes 4napos a picur :) élő terhesség van a leletemre írva, 2 hét múlva megyünk újra.
Gratulálok nektek is, írj majd, hogy Veletek mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!