Terhes vagyok vagy sem? (többi lent)
Sziasztok! 5 tesztet csináltam, mind az 5 pozitív lett,viszont az a második csík mindenhol eléggé halovány. Aztán vettem egy digitális tesztet,ami egy az egyben pozitív lett plusz 2-3 hetesre kalkulált be. Ezeket megelőzően voltam Ct vizsgálaton ahol a petefészkemen egy 22 mm-es cisztát találtak, azt olvastam hogy ez is okozhat pozitív tesztet. VISZONT! Ct előtt is csináltam egy tesztet az teljesen negatív lett. Így most teljesen össze vagyok zavarodva hogy terhes vagyok vagy sem.
Esetleg valakivel hasonló volt már?
(Orvoshoz csak jövőhét szerdán jutok el)
Én értelek, ténylg! De ezt most mi honnan tudjuk.
Te iseírtad a tényket.
Lehet h a ciszta okozza, de lehet hogy nem!
A második válaszolónak csak annyit, hogy ha nem tudsz értelmeset válaszolni akkor kérlek ne is írj!
Mint írtam is, olyanokat kérdezek elsősorban akikkel esetleg volt hasonló. És azt is írtam,hogy orvoshoz szerdán jutok el csak addig érdekel hogy mással volt e hasonló!:)
Az utolsónak meg köszönöm,ez eddig a legnormálisabb válasz!:)
Köszönöm kérdező a privát üzeneted, itt reagálnék rá...
En is vartam a babankra, nem irigykedek, felidős terhes vagyok... vetélések stb a hátam mögött.. megsem jutott 1x sem eszembe ide kiírkalni olyan dolgokat, amire egyértelmű, hogy senki nem fog tudni választ adni, az orvoson kívül...
Barátnőmnek pl a ciszta is okozott pozitív tesztet...
Nem vagyunk jósok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!