Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok vagy sem?...

Terhes vagyok vagy sem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5 tesztet csináltam, mind az 5 pozitív lett,viszont az a második csík mindenhol eléggé halovány. Aztán vettem egy digitális tesztet,ami egy az egyben pozitív lett plusz 2-3 hetesre kalkulált be. Ezeket megelőzően voltam Ct vizsgálaton ahol a petefészkemen egy 22 mm-es cisztát találtak, azt olvastam hogy ez is okozhat pozitív tesztet. VISZONT! Ct előtt is csináltam egy tesztet az teljesen negatív lett. Így most teljesen össze vagyok zavarodva hogy terhes vagyok vagy sem.

Esetleg valakivel hasonló volt már?

(Orvoshoz csak jövőhét szerdán jutok el)

2021. jún. 26. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Csináltass egy HCG vérvételt, az alapján majd kiderül.
2021. jún. 27. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy terhességi ciszta vagy sárgatest ciszta.

Pont a terhesség miatt alakul ki a megrepedt tüsző utáni sárgatestből.

Elég gyakori,de később ahogy halad a terhesség általában felszívódik.

Nekem is volt,5 hetes terhesen volt kb.3 centi.

Sajnos elvetéltem,így kipukkadt a ciszta is.

2021. jún. 27. 16:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Az normális válaszolóknak köszönöm!

És az utolsó válaszolónak pedig, köszönöm a választ. És nagyon sajnálom a picit!:( Szurkolok hogy legközelebb ne forduljon elő hasonló:(

2021. jún. 27. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mi történt azóta? 😊
2021. júl. 23. 07:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdezőnek, terhes voltam. De sajnos az 5 hétben elment a baba, spontán vetélésem volt! Azóta sehogy sem sikerül teherbe esni. :/
2022. márc. 5. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!