Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhsövenyt terhesen is lehet...

Méhsövenyt terhesen is lehet látni?

Figyelt kérdés
Megyek a 20hetes genetikára és elméletileg nekem "uterus subseptus" van vagyis gyanús vagyok az orvosom szerint a korházba uterus arcuatus-nak látták a nagy ultrahangon és ide is megyek most is! És mondta az orvosom, hogy szóljak, hogy nekem ez a bajom,esetleg ott fogják látni vagy ilyenkor ez már felejtős? Amúgy a 13heti genetikan is szóltam ott nemlátott senki semmit!most akkor van vagy nincs? Borzasztóan ideges vagyok, hogy senki nem lát semmit de az orvosom igen egy olyan géppel ami még képet se tud nyomtatni 😏
2021. júl. 21. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
méhsövényt nem lehet látni. hogy vagy te és baba?
2022. márc. 23. 11:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia 😊 hát igen terhesen tényleg nem lehet látni. Azóta született egy gyönyörű kislányom aki már elmúlt három hónapos ❤️ és a 6hetes kontrolon ott volt a méhsöveny.
2022. márc. 30. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező.Kérdező a kérdésedbe szereplő baba és a kislányod ugyan az?
2022. márc. 31. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 🥰 Igen Ő a mi kis csoda babánk🌈
2022. ápr. 1. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!