Azt érzem hogy szétrobbanik a mellem, ez az érzés csak szülés utàn múlik el?
Még csak 4 nappal vagyok a nemvárt után, de nagyon feszül, fàj minkèt cicim. Annyira, hogy ma melltartót se bírtam felvenni. (Homeofficeba belefér😜)
Ez a tünet velem marad a szülésig, sőt, még gondolom utána jön a java a szoptatással. Van valami trükk amivel elviselhetőbb?
A nőgyógyászom azt mondta hogy nem érdemes korábban csak kb 2 hét múlva találkoznunk, mert addig nem làtja a szívműködést úgy sem.
Szerintem enyhülni fog pár héten belül. :)
Nálam kb a 8. hétig tartott a mellfájdalom.
Végig duzzadt maradt, de ilyen kifejezett fájdalom az első trimeszterben volt főleg, meg tejbelövellés-szoptatás alatt végig. Az elején nagyon fájt, a közepén sokszor szivárgott az átlátszó előtejem, a végén meg megnőtt - bár itt már nem fájt annyira mint az elején, csak már a laktációkor.
Szóval máris új melltartókra van szükséged. Ne is álmodj róla innentől hogy a régiek még jók lesznek rád :D Nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Mióta gyermekem lett, nem igazán bírom elviselni a merevítődrótos melltartókat. A szoptatós melltartók viszont nagyon kényelmesek, szerezz be máris és használd azokat.
Nekem végig fájt, és most is, hogy szoptatok. Látod kérdező, egyikünknél így, másikunknál úgy. Hozzá lehet szokni, jó melltartó aranyat ér, nekem ez nagyon bejött, bár nincs nagy mellem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!